maanantai 28. kesäkuuta 2010

Ennen ja jälkeen

Aina joskus tulee olo ettei remppa etene mökillä yhtään, joten päätin laittaa tähän vähän ulkokuvia ennen ja jälkeen, jotta tulisi itselle parempi mieli ja tunne että onhan me nyt kuitenkin jotain saatu aikaseksi.

Sauna:


Talo:


Navetta:Ja joka toinen kuva on siis ennen ja joka toinen jälkeen... =)

9 kommenttia:

 1. Nää ennen-jälkeen kuvat on parhaita! Ihana punainen miljöö, ja näkeehän tuon että töitä on paiskittu ja hienoa jälkeä on tullut.

  VastaaPoista
 2. Juu, kyllä hyvin kävi ilmi, mikä oli ennen ja mikä jälkeen;-)

  VastaaPoista
 3. Olette saanut paljon aikaiseksi. Kiitos näistä kuvista! tämä on siis tämä kesäpaikka Pirkanmaalla. Ihana pihapiiri kertakaikkiaan.

  Tuolla kelpaa kyllä olla lomilla, onko ihan talvilämminkin?

  VastaaPoista
 4. Kuvista näkee, että paljon on töitä tehty. Kaunis pihapiiri!

  VastaaPoista
 5. No johan nyt, olettepa olleet ahkeria! Vaikka tiedän hyvin tuon tunteen, kun työtä on niin paljon että tuntuu ettei koskaan tule valmista. Sitten pitää piristää itseään ihmettelemällä alkuaikojen kuvia; ai niin, oliko täällä tosiaan joskus tuollaista...?

  VastaaPoista
 6. Paljonhan tuolla näyttää tapahtuneen!
  T: toinen Helena :)

  VastaaPoista
 7. Liisa, kyllä me ollaan siellä talvellakin lähes kaikki viikonloput, pidetään peruslämpö muutamassa huoneessa, ja sitten lämmitetään koko viikonloppu ja kun lopulta on lämmintä, lähdetään kotiin ;)

  VastaaPoista
 8. Hurjastihan siellä on tapahtunut. Nämä ennen - jälkeen -kuvat kyllä aina palauttavat positiivisella tavalla siihen todellisuuteen, että muutosta on tapahtunut. Mukavia päiviä!

  VastaaPoista