lauantai 28. elokuuta 2010

Tunnustan

Sain tunnustuksen Hyvä Mieli -blogista, kaunis kiitos!


Ja tähänhän liittyi haaste kertoa seitsemän tunnustusta ja jakaa tunnustus seitsemään blogiin edelleen.
Hmmmm. 

1. Olen tällä hetkellä ensimmäistä kertaa pitkän elämäni aikana stressaantunut
2. Stressi johtuu työstäni
3. Olen tällä viikolla nukkunut yhteensä ehkä 10 tuntia
4. Olen tehnyt koko kesän 12-17 tuntisia työpäiviä
5. En ole pitänyt lomaa moneen vuoteen
6. Tämä stressi on aikaansaanut myös sen, ettei remonttihommatkaan möksällä oikeen etene.
7. Äsken kävin kuitenkin ostamassa maalin salin kattoon, ja innoissani olin jo lähdössä maalaamaan kattoa, kun huomasin etten ole nyppinyt sieltä vielä nauloja irti. Höh.

Ja koskapa tuo tunnustus on jo niiiiiiiin monessa blogissa ennestään, en sitä laita nyt eteenpäin, koskapa sen on niin työlästä tuo linkittäminen... heh. Mutta kaikki blogit joita seuraan, ansaitsisivat sen. Siksipä niitä seuraankin. Oikeen hyvää ja rentouttavaa ja stressivapaata viikonloppua kaikille!


3 kommenttia:

 1. Helena, minä autan sinua nyt vähän. Kipaiseppa blogiini ja lue kirja-arvsotelu Hellstenin kirjasta Pysähdy - Olet jo perillä. Lue myös kommnetit. Voit rivien välistä tajuta, että minulle on tapahtunut jotain. Kaikki johtui stressistä. Liian iso ja liian kuuluisa puutarha ja puutarhan pitäisi olla pelkkä ilo ja rentoutus! Sitten olen liina innokas/innostunut blogin pitäjä, sillä en tiedä, milloin olen nukkkunut kunnon yöunet. Torstai oli minulle 'wake up call' ja kaikki muuttuu nyt. Hellstenin kirja on yöpöydälläni sen takia etten pääse unohtamaan, miksi aloitin täydellisen elämäntaparemontin, enkä esim. kuku yökausia blogien huumaavassa maailmassa, vaan nukun. Levoton Tuhkimo saa nyt luvan opetella uudet tavat. Se on pakko nyt!

  Helena, stressi on pahin ihmisen energian ja terveyden tuhoaja. Kesytä se ennen kuin on liian myöhäistä. JO se ettet ole pitänyt lomaa moneen vuoteen, kertoo todella paljon.

  Stressitöntä, jumalaisen levollisuuden viikonloppua sinulle, Helena!

  VastaaPoista
 2. Onnea tunnustuksesta! Toivottavasti stressi helpottaa pian!

  VastaaPoista
 3. Leena, täytyypä kipaista hakemaasa tuo kyseinen eepos, ja koittaa löytää aikaa myös sen lukemiseen. Tuntuu ettei nykyisin ole aikaa edes kirjojen lukemiseen, ja jos joskus löytyy se aika, niin nukkumatti noutaa samantien höyhensaarille...

  Kyllä se tästä, tärkeintähän on kuitenkin kai se, että tiedostan tuon stressaantuneen oloni, enkä pelkästään suorita. Tietoisuus siis on, että pitäisi höllätä tahtia, mutta keinoja ei vaan ole vielä löytynt.

  VastaaPoista