torstai 30. syyskuuta 2010

Projekti

Viime aikoina olen yrittänyt saada tuota meidän salia möksällä rempattua, edistyy vaan luvattoman hitaasti.
Into on jossain, tai oikeastaan jaksaminen. Jouluaterian mä olen kuitenkin päättänyt syödä tuolla salissa. Valmiissa salissa! Pitäis löytää jostain joku vanha kiva pöytäryhmä, kahdeksalla tuolilla. Ei kenelläkään satu olemaan varastossa =)

Tässä kuvia lähtökohdasta


Tämän hetkinen tilanne on kutakuinkin tämä:Eli lähinnä toistaiseksi on tapahtunut seinien esiin repimistä ja takka on maalattu ja katto. Katon maalaminen on muuten maailman rasittavinta hommaa. Yäks. Nyt viikonloppuna meinaan ryhtyä tuohon lattiaan. Ja sitten toivottavasti seuraavana viikonloppuna läiskin tapettia seinään. Tai sitä seuraavana.
Vaikeus on mulla valita kahden värin väliltä nyt. Osa seinistä jää siis hirrelle, mutta joihinkin kohtiin tulee tapettia, ja mä oon jo aikoja sitten päättänyt että siihen tulee Tapettitalon musta kuninkaansali -niminen tapetti, mutta nyt tuli kyllä sellanen tunne että siitä tulee liian synkkä sen mustan kanssa, joten olis tuo vaaleampi nyt sitten ehkä kuitenkin se lopullinen valinta. Mielipiteitä?


4 kommenttia:

 1. Tuo tumma on kyllä upea. Riippuu varmaan siitä, miten paljon sitä seinille tulee, jos hirrelle osan jättää...se synkkyys nimittäin. Toki sitten tuo vaalea tapetti korostaa hirsiseinien upeutta. Eli siinäpä sinulla onkin miettimistä, kumpi parempi ;)

  VastaaPoista
 2. Hyvä siitä kumminkin tulee, laitoit mitä laitoit... Vanhassa talossahan ei ole mitään panoraamaikkunoita, joten hämäryys tulee helposti. Toisaalta, lattian ja katon mahdollinen vaaleus auttaa ja heijastaa valoa. Minustakin tuo tumma on vaan niin juhlava... kun olette maalanneet takankin vaaleaksi. Kumpikin hyvä silti.

  VastaaPoista
 3. Ollaanpa siellä oltu ahkeria. Molemmat tapetit ihania, mutta mää varmaan laittaisin tuon vaaleamman. Työn iloa!! :)

  VastaaPoista
 4. Kauniiksi on sali muuttumassa, sitkeys palkitaan. :)
  Itse taipuisin tuon vaaleamman tapetin puolelle.
  Mukavaa lokakuun alkua ja voimia remppaamiseen!

  VastaaPoista