torstai 9. joulukuuta 2010

Sähköä salissa

Saatiin vihdoin sähkötkin saliin, joten kyllä mä pääsen sen Jouluateriani siellä nauttimaan! Jipijee. Ja saunaremonttikin on valmistunut tässä ihan kuin varkain, täytyypä yrittää muistaa napsia tulevana viikonloppuna muutama foto sieltäkin. Muuten on ollut hiljaiseloa remonttirintamalla. Kevättä kovasti odotellen, koska päässä muhii ajatus toisen puuvajan muutamisesta kesäkeittiöksi.Tyttären makuuhuoneen ilme raikastui kovasti uuden päiväpeitteen myötä.


Täällä kotorintamalla on torppa päässyt niin kylmäksi että kissat viihtyy kainalotusten, aika söpiksiä.


Ihanaa, huomenna on taas perjantai ja viikonloppu edessä. 

7 kommenttia:

 1. I know the fiiling, taienny ihan..meillä ei sähköt oo ihan vieläkään valmiit.mur.

  VastaaPoista
 2. Ihana kuvana kissoista!

  Kiva kuulla, että saitte sähköt saliin.

  VastaaPoista
 3. Helena, teille jos kenelle sopisi Eliel Saarisen ryijy Ruusu. Sen kuva näkyy nyt blogissani, kun hiukan rollaat. Se on siinä samassa, missä on se kansi kirjasta Meillä on joulu.

  VastaaPoista
 4. ihanan blogin löysin ja niin tutunoloisen :) onkohan nuo kuvat nyt sieltä mökiltä? niin hyvän näköistä että, tykkään niin vanhoista taloista, ite asutaan 1864-v olevassa maalaistalossa :)

  VastaaPoista
 5. Teretulemast Jaana! Juu mökiltä on nämä kuvat, ja niin myös suurin osa näistä kuvista mitä mun blogistani löytyy. Ihana on teidän koto!!

  VastaaPoista
 6. Upea sali teillä siellä onkin! Varmasti niin tunnelmallista viettää joulua noin vanhassa talossa. Mukavaa joulun odotusta sinne!

  VastaaPoista
 7. Hyvää joulun aikaa Helenalle.

  VastaaPoista