lauantai 29. tammikuuta 2011

Möksäsauna

Möksän saunaremppa saatiin tehdyksi tuossa marras-joulukuun aikoihin, tässä muutama kuva. Vähän jäi keväälle hommeleita, esim. ikkunan puitteet ja lattia. Mä en vielä itseasiassa ole päättänyt mitä lattialle tehdään, nyt se on ihan betonilla. Mä tykkään noista lauteista kovasti, ne on tuppeensahatusta haapalankusta väsätyt, paikalliselta maajussilta ostin, ja tarveaineet maksoi peräti 20 euroa.


Tähän pari kuvaa saunasta alkuperäisasussa, nämä kuvat on otettu silloin kun käytiin ostomielessä ekaa kertaa katsomassa möksää, ymmärtänette innostukseni tuosta rempatusta saunasta =)näkymä möksän huussista eli paskiosta:


7 kommenttia:

 1. Onpahan paskiossa hieno ikkuna! :-D Ja juu, rempan tarpeen ja innostuksen ymmärtää noista kuvistasi paremmin kuin hyvin. Tummansävyinen sauna on ihana, tunnelmallinen. Sellaisen itsekin haluan, sitten joskus kun on uuden pihasaunan rakentamisen aika, kunhan ensin saa kylppärin taloon...

  VastaaPoista
 2. Saunasta kuoriutui varsin ihana!! Kyllä kannatti remppa!! :)

  VastaaPoista
 3. Kaunis!Kertakaikkisen upea muutos.

  VastaaPoista
 4. Löysinpä taas ihanan blogin, ja lukijaksi itseni klikkaan. Mahtavaa remonttia teillä menossa.
  Mukavaa alkavaa viikkoa.

  VastaaPoista
 5. Tervetuloa Lumikissa mukaan seuraamaan tätä erittäin verkkaisesti päivittyvää blogiani... Ja kiitokset kaikille muillekkin kommenteista!

  VastaaPoista