sunnuntai 7. maaliskuuta 2010

Ahkerointia

Pääsin taas pitkästä aikaa remontin makuun. Ja jälkeäkin tuli. Ihan itsekseni sain maalattua katon, tapetoitua seinät ja maalattua lattian tyttären huoneessa möksällä. Jäi vaan listat ja sähköt seuraavaan kertaan. No ne sähköt ehkä jätän jonkun muun hommaksi. Mutta nyt oon taas niin voimieni tunnossa, etten malta odottaa ensi viikonloppua että pääsen seuraavan huoneen kimppuun.


Ihanuutta oli myös auringonpaiste!


7 kommenttia:

 1. Tehokasta! Saisipa itsekin vastaavaa aikaiseksi.

  VastaaPoista
 2. Ahkera oot kyllä ollut! Tapetti näyttää möksän tyyliseltä, huone siistiltä. Aurinkoisia päiviä koko porukalle! Kissatkin tuntuvat nauttivan auringosta...

  VastaaPoista
 3. Olet kyllä taitava, kun osaat tapetoidakin! Ihanan aurinkoinen tapetti! Hyvää naistenpäivää sinulle!

  VastaaPoista
 4. Sussi, eihän siinä ole muuta kun se alkamisen hankaluus!

  Kirsikka, mäkin olen sitä mieltä että tapsku oli aika hyvin meidän möksään sopiva! Aurinkoisia päiviä sulle myös!

  Sanna, mä en oikeastaan tiennyt osaavani tapetoida, mies kun yleensä on hoitanut ne hommat. Nyt sillä vaan on koko maaliskuun ajan viikonloput kiinni muissa hommissa, niin päätin että kokeillaanpa itse sitten. Ja oikeesti helppoahan se olikin. Mä oon viimeksi tapetoinnut joskus lähes 10 vuotta sitten, ja silloin meinas tulla itku silmään ja epätoivo. Mutta valmista liisteriä ja tapettiharja, niin oli ihan oikeesti helppoa. Yhdellä seinällä kuvio meni vähän epäkohtaan, mutta tuo antaa ihan hyvin anteeksi tuo tapetti. Ja toiseen kohtaan tuli vähän ryppyjä, mutta laitetaan vaikka taulu siihen..

  VastaaPoista
 5. Ihanalta näyttää! Ja oletpas uskottavan näköinen remppanainen!

  Ihanaa naistenpäivää :)

  VastaaPoista
 6. Hih, Emilia, kävin jopa kaupassa noissa remppavaatteissa, ja naama ihan maalissa, ja yksi setä tuli kysymään että teenkö mä noita hommia ihan työkseni, kun kielsin, niin hän kovasti harmitteli, olisi tarvinnut kuulemma maalaria...

  Eli todella uskottavan näköinen siis! Joskin se setä sitten vielä tokaisi että no hän vähän ajattelikin että aika paljon on maalia naamassa, että ehkä ammattilaisella ei olisi..

  Hyvää naistenpäivää myös teille kaikille!

  VastaaPoista
 7. Aurinkoinen hyvänmielen huone! :)
  Oletpa ahkera. Nyt kun lapset on pieniä, ei oikein voi tehdä mitään paitsi yöllä.

  VastaaPoista