keskiviikko 10. maaliskuuta 2010

Tapettia tapettia

Tähän mennessä möksän seiniä ovat päätyneet kaunistamaan seuraavat tapskut:Suunnitteilla muihin huoneisiin ovat nämä:
Kaikki nämä on Toijalalaisen Pihlgren ja Ritola Oy:n mallistosta. Mä olen aivan hurahtanut heidän tapetteihinsa, enkä ole muita edes miettinyt. Heiltä kyllä löytyisi noiden yllä olevien lisäksi ainakin 10 must have -tapettia. Eli taitaa tietää sitä, että jossain vaiheessa joutuu rakentamaan huoneita myös möksän yläkertaan... Antakaa mulle lottovoitto.

Katsastelin vielä oikeen ajatuksella noita mun valitsemia tapetteja - ei niitä kyllä kovin hillityiksi voi sanoa, ehkä yhtä lukuunottamatta. Silti mä haluaisin sen valkoisenkin huoneen.

5 kommenttia:

 1. Ooh, heillä on kyllä hienoja kuoseja. Olen aika kade, koska minulla menee vielä vuosia ennen kuin pääsen tapetoimaan ja maalailemaan! Mutta olen minäkin jo katsonut tapettimalleja valmiiksi...
  Minusta tuo mustavalkoinen suurikuvioinen tapetti käy ihan hyvin valkoiseen huoneeseen, ei kai siellä ihan KAIKEN tarvitse olla valkoista? Sehän menee jo tylsän puolelle!

  VastaaPoista
 2. Enkä mä oikeesti usko että mä viihtyisin siellä valkoisessa huoneessa, ne on vaan kovin kivan näköisiä muiden blogeissa. Mutta olis se silti kiva. Ja sitten mä voisin pikkuhiljaa muuttaa sen värikkääksi.

  Mä olin valinnut kanssa suurimman osan noista tapeteista jo ennen kun oli edes nimet kauppakirjassa. Toisaalta kiva niin, pystyy olemaan kokoajan silmät auki hankintojen varalta, kun tietää minkälainen huone on joskus tulossa. Mutta mä toki haluaisin että se olis heti se joskus.

  VastaaPoista
 3. Upeita kuoseja tapeteissa! Voisin muutamia noista valita itsellenikin...vaaleansininen, beige...
  Mukavia tapetointihetkiä!

  VastaaPoista
 4. Sitten KUN meilläkin on oma vanha puutalo laitetaan kanssa jotain tuollaista ihanaa vanhaa suomalaista tapettia! Tykkään niin paljon!

  VastaaPoista
 5. Ihania tapetteja, mulla meinas kans valinnan vaikeus iskeä päälle, kun vuosi sitte valtisin meille tapetteja. Meillä on muuten tuo mustavalkoinen tapetti meidän makkarissa, tykkään tosi paljon. :)

  VastaaPoista