maanantai 12. huhtikuuta 2010

Viikonlopun kuulumisia

Pikkukeittiö finisteltiin lopulliseen iskuun:


Kirppikseltä löysin kivan kellon, mielestäni edukkaasti (60 eur)Yhtä välieteistä maalailin ja värisävy meni ihan metsään, ei todellakaan pitänyt tulla mikään laventelinsininen, mutta näin pääsi käymään, joten mennään sillä toistaiseksi. Lattialistat pitää vielä laittaa ja yksi seinä tapetoida. Jos mä keksin jonkun kivan tapetin joka sointuu tuon virhevärin kanssa. Sitten vielä pihaan ilmestyi puoliyllättäen sunnuntai iltapäivällä joku 20 kuutiota polttopuita, jotka pitäis saada puuvajaan, alottelin jo, mutta päivä loppui kesken. Siinäpä se taitaa seuraavakin viikonloppu mennä.

5 kommenttia:

 1. Voi mikä ihanuuden tyyssija!!! Tykkään valtavasti! Niin hyvällä maulla tehty...huokaa

  VastaaPoista
 2. Onpa kodikas ja näppärä pikkukeittiö, oikein kutsuu kokkaamaan ja aterioimaan! Yhdyn edelliseen kommentoijaan - teillä on sisustussilmää!

  -Mimmi

  VastaaPoista
 3. Hienolta näyttää. En osaa ottaa kantaa tuohon laventelinsiniseen, kun on nätti! Tuo kirpparikello on ollut hyvä ostos!

  VastaaPoista
 4. Aivan täydellinen keittiö!!! Millä maalilla saitte noin upean kiillon kaappien oviin? Millä olette hirret maalanneet valkoiseksi?

  VastaaPoista
 5. Nina, saattaa olla että kaapin ovi oli vielä hieman maalista kostea, siitä tuo upea kiilto! Mutta Tikkurilan Helmi -maalilla on maalattu. Hirret on myös samalla maalilla.

  VastaaPoista