tiistai 26. huhtikuuta 2011

Pääsiäisen kuvasatoa


Piti mun tähän erinäisiä selostuksiakin kirjoittaa mutta tuli väsy, niin kommentoinpahan vaan tuota viimeistä kuvaa, mä löysin nuo tuolit metsästä!! Heti hain pois ja maalasin. Jos ihminen haluaa hankkiutua eroon jostain esineestä, niin miksi ihmeessä valitsee loppusijoituspaikaksi niille metsän!!??!?! No oli miten oli, mulle kelpasi nuo tuolit kyllä, varsinkin kun oli möksällä yksi samanmoinen ennestään.

Ja tokavikasta kuvasta sen verran että maali oli rapissut saunatuvan katosta talven aikana, niin laiska remontoija-Helena läiskäsi sinne vanhat perunasäkit kun ei jaksanut paneloida tai maalata uudelleen. Aika hauska siitä tuli mun mielestäni.

Ja kun vauhtiin pääsin niin kerronpa vielä sen että tulevan kesäköökin raivaus ei oikeen paljoa edennyt, mutta mies sai ovet siitä paneloitua, ja mä sain tuon ovipöydän värkättyä. Paitsi lasi päällensä pitää hankkia.

Jep jep, öitä ja hauskaa tulevaa Valpuria kaikille.

3 kommenttia:

 1. No jopas tosiaan, metsästä puutarhatuolit! Tuota samantyyppistä perinteikästä mallia oli meidänkin kesähuvilalla jo 70-luvulla, ja olen nähnyt monila muillakin pihoilla, kiva malli nojailla taapäin ja rentoutua :-) (esim. siideri kourassa)
  Just kerkesin katsoa että onpas kiinnostavan näköinen katto ja sitten paljastit! Oiva keksintö, mahtava!

  VastaaPoista
 2. Sinun onnneksesi joku oli vipannut ne sinne. Mutta totta eihän se metsä to-dellakaan ole mikään hylättävän tavaran loppusijoituspaikka. Ompahan muuten yksi todella komea kukko!! :)

  VastaaPoista
 3. Toisaalta, voihan se olla että paikalliset metsien miehet olivat kovalla työllä ja tuskalla raahanneet ne tuolit sinne kaljottelu paikaksi. Hih. Kaljotelkoot paljaalla maalla, sanon minä!

  Kukko on todella komia, naapurin oma, ja pitää kovaa kiekumista kaiken aikaa. Poikani 8 v meinasi että sille voisi jonkun kellon ostaa, että tietäisi milloin repii turpaansa. Mutta mä tykkään kyllä sen kiekumisesta. Ja samainen naapuri ottaa taas kesäksi pari lammasta, jotka asustavat osittain meidän tontilla, ja sateensuojana niillä on meidän navetta! Jihaa. Tykkään tykkään.

  VastaaPoista