tiistai 12. tammikuuta 2010

Möksän eteinenJa jotta totuus ei pääsisi unohtumaan, vielä yksi kuva eteisestä ennen kuin se rempattiinSuurin osa tuosta meidän mökistä oli tämän kuntoista kun me se ostettiin vähän reilu vuosi sitten. Paljon on jo tehty, mutta paljon on vielä tekemättä.

Tähän mennessä on rempattu tämä eteinen, tupa (n. 40 m2) ja aiemmassa postauksessa esitelty nuorimman pojan huone sekä meidän oma makuuhuone.

Remppaamatta on vielä sali (n. 40 m2), keskimmäisen pojan huone, vanhimman tyttären huone, pikku keittiö, toinen eteinen. Puhumattakaan ulkosaunasta, kesähuoneesta, ja kaikista ulkorakennuksista.

Ollaan myös ulkomaalattu talo ja yksi ulkorakennus kokonaan, ja yksi ulkorakennus kolmelta seinältä, ja laitettu taloon peltikatto. Ahkeria ollaan siis oltu mutta ahkeria saadaan olla jatkossakin. Ja sitten kun ollaan kaikki huoneet rempattu, on talossa vielä koko yläkerta rakentamatonta jos vielä intoa löytyy.

6 kommenttia:

 1. Kuinka kaunista voikaan olla eteinen...ihastuttavat tuolit,ruutuikkunat, kaappi, naulakko,ym mm. söpöläinen kissa pöydällä, ihanaa katsottavaa luoden viihtyisän tunnelman.
  Paljon olette saaneet aikaiseksi lyhyessä ajassa,vaikkakin on vielä paljon edessäpäin, mutta lopussa kiitos seisoo.
  Ihastuttava on myös tuo alin kuva, pidän..

  VastaaPoista
 2. Ihanalta näyttää!!! olette ahkeria ja taitavia remontoijia, lisäksi esteettistä silmää löytyy, värit sointuvat ja tunnelma on kiireettömän rauhallinen- niin kuin tuollaisessa talossa kuuluukin :)) Tsemppiä vaan edelleen remonttiinne!

  Surunvalitteluni ed. postauksen johdosta, lemmikin menetys on aina niin raskasta...

  VastaaPoista
 3. Ihania huonekaluja taas. Kova työ teillä edessä, mutta palkitseva lopputulos!

  VastaaPoista
 4. Upean näköistä! Wau! Ja kyllä sitä remppaa jaksaa. On palkitsevaa nähdä oman kättensä jälki, erityisesti jos se on noin hyvä! Onnistunut muutos. :)

  VastaaPoista
 5. Ja minähän siis rakastan remppaa, ja varsinkin sen suunnittelua! Juurikin sen takia ostettiin tällainen projekti. Ainoa inha osio tuossa remppaamisessa on se vanhan purkaminen ja repiminen, mutta sitten kun pääsee siihen vaiheeseen että saa vetää uutta maalia ja tapettia, niin se se on sitten vasta elämää!!! Kiitokset taas kauniista kommenteistanne, kiva fiilis on lukea niitä ja tulee uutta intoa tuleviin haasteisiin!

  VastaaPoista
 6. Ihana eteinen ja varmasti tulee koko talo upeaksi! Te teettekin kaiken juuri niinkuin on järkevää, me tehtiin remonttia tyyliin takapuoli edellä puuhun kiivetty...

  VastaaPoista