keskiviikko 20. tammikuuta 2010

Vesiasiaa

Kyllä se on niin että itsestäänselvyyksiä ei oikeen aina muista arvostaa ennen kuin niitä ei ole. Oltiin viikko ilman vettä putkien jäätymisen takia täällä kotona, ja sitten kun putket lopulta suli, tuli sinne hiushalkeama. No se on nyt saatu onneksi korjatuksi. Kurjuuden maksimointia on se, että taloon ei tule ollenkaan vettä, ja sitten nuorimmainen sairastuu vatsatautiin. Huh ja huijaa.

Mökillä onneksi on näin uudenaikainen pyykkäyspaikka, talvella tosin ei siellä paljon tule pyykättyä.Keittiön juokseva vesikin toimii mainiosti jos muistaa täyttää tämän säiliön ja välillä tyhjentää alapuolella olevan paljun. Mutta eipä ole ongelmia jäätyvien putkien kanssa =)Loppukaa jo paukkupakkaset, toivon minä! Tykkään talvesta ja lumesta, mutta vaan 1.12 - 31.12 välisenä ajankohtana.

6 kommenttia:

 1. Tiedän niin mitä tarkoitat. Elettiin viime kesänä kovassa helteessä neljä kuukautta ilman kylppäriä. vedet oli muutenkin pitkiä aikoja poikki. Remonttia tehtiin ja pihatöitä. Vauva oli puolivuotias.

  Osaan taas arvostaa vettä ja suihkua. :)

  VastaaPoista
 2. Jäätyneet vesiputket ja sitten vielä hiushalkeamat; näen jo painajaisia.
  Eli olen kanssasi tuosta talvi ja lumiajasta täysin samaa mieltä.

  Ihana pyykkäyspaikka möksällä!

  VastaaPoista
 3. Anopilla oli vähän aikaa sitten sama ongelma.

  Saisi minunkin puolesta jo pakkaset loppua. Monena talvena vain tammi-helmikuun vaihde on juuri ollut se kylmin, toivottavasti ei tänä vuonna.

  VastaaPoista
 4. Tulin vastavierailulle.Aivan mielettömän upea teidän mökki. Meidän nykyinen mökki taitaa olla teidän vasiverannan kokoinen ;) isompaa odotellessa. Ihanan näköistä. Onko tuo vesisäiliö ollut jo ostaessa valkoinen? Ostin loppu sysksystä ainoan jonka löysin ja se on vaaleanpunainen jossa kukkia. Olisi muuten tosi ihana,mutta ei sovi saunan pukuhuoneen väreihin.
  Olinkin miettinyt sen maalaamista.

  VastaaPoista
 5. Kiva kun olit blogissani käydessäsi jättänyt kommenttia, että löysin tieni tänne. Ihania mökkikuvia! Munkin puolesta nuo paukkupakkaset saisivat kyllä jo loppua, ihan kohtuus siinäkin riittäisi.

  Mukavaa loppu viikkoa!
  -kisu-

  VastaaPoista
 6. Tellu, se oli ostettaessa sellainen sinkin värinen, maalasin sen Helmi -maalilla ja vaihdoin tuon vetimen.

  Ja kiitokset kaikille kommenteista, niitä on tosi mukava saada!

  VastaaPoista