torstai 14. tammikuuta 2010

Ulkorakennuksen terassi

Tää on ihan mun lempparipaikka mökillä ulkotiloissa. Odottelen innolla eläkepäiviä että joskus ehtisi siinä hetken istahtamaankin.
Jos jollakulla on tietoa että mitä noi työ- ja tarvekalut on jotka kahdessa ekassa kuvassa näkyy, niin ilolla ottaisin tiedon vastaan. Tarkoitan siis tuota ruskeaa juttua joka roikkuu naulakossa ja toisessa kuvassa tuo kaulimen näköinen nuija ja ritilä. Ne on esineitä jotka on mökin uumenista löytynyt, mutta mulla ei ole harmainta hajuakaan mitä ne ovat.

9 kommenttia:

 1. Tuohon keinuun istuisin minäkin ihan välittömästi. Noista vanhoista esineistä kyselit. Muista en tiedä, mutta tuo kaulimen näköinen nuija näyttäisi semmoiselta, jolla on isoon astiaan survottu puolukat talveksi. Oisko se ritilä ehkä sitten puolukoiden perkaaja??? Ehkä ei.
  Vanhat esineet on niin kummallisia : )

  VastaaPoista
 2. Jotain tuollasta marjasurvinta mäkin ajattelin sen olevan. Ja ehkäpä tuo ritilä tosiaan olis joku perkuujutska niille marjoille. Sepä on kyllä osa noiden vanhojen esineiden viehätystä, ettei ihan varma ole että mitä niillä on puuhasteltu. Voi laittaa oman mielikuvituksen lentämään =)

  VastaaPoista
 3. Heips, naulakossa roikkuva juttu on pokasahan toinen puoli, googlettamalla, kuvahaussa koko sahan kuva.

  Ihan paikka istuskella sitten joskus kiikkustuolissa! Siinä sitten ainot jalassa ja kissa sylissä vauhtia otat...

  VastaaPoista
 4. No niinpäs onkin pokasahan toinen puoli! Hienoa, kiitos avusta. Meidän nuorimmainen on sitä kyllä käyttänyt jonkinsorttisena aseena =)

  VastaaPoista
 5. Ihku terassi, ja kauniisti olet sen sisustanut :)
  Minun karjalaismummollani oli tuollainen iso survin jolla hän survoi puolukat puiseen saaviin talven varalle. Saavia pidettiin ulkorakennuksessa (aitassa) kesät talvet...

  Mukavaa alkavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 6. Itsenä toistamista, mutta silti: kaunista ja ihnia vanhoja juttuja taas!

  VastaaPoista
 7. Vai Minnamarika, pitäiskö tässä tapauksessa sanoa että olen sen ulostanut, kun on kerran kuitenkin ulkotila... heh. Huono vitsi, ehkä on aika mennä unten maille.

  Emilia, kertaus on opintojen äiti, joten toistele vaan =)

  VastaaPoista
 8. Mä voisin kanssa istua tuossa ja juoda siinä vaikka lasin punaviiniä!

  VastaaPoista
 9. Kiitos vierailustasi Werannalla. On niin mukavaa löytää uusia blogeja, joissa vierailla.
  Ihana terassi, ikkunat ovat suurenmoiset ja kaunista turkoosia somasti.
  MUKAVAA VIIKONLOPPUA

  VastaaPoista