torstai 11. helmikuuta 2010

Googlen katunäkymä

Miten voikin olla niin koukuttava tuo Googlen katunäkymä työkalu. Ihan hulluna on pitänyt vahdata kaikki vanhat asuinsijat ja tuttujen ja sukulaisten kodot ja mestat sen avulla. Ja oma möksäkin sieltä löytyy. Hauskuutta on tuossa meidän möksän kuvissa, että toinen puoli mökistä on kuvattu viime keväänä, ja toinen puoli syksyllä. Ja mehän siis maalattiin mökki siinä Juhannuksen aikoihin. Tässäpä kuvia googlen kautta, en kehtoo laittaa siitä maalaamattomasta puolesta =)5 kommenttia:

 1. Ihanan iso talo teillä!:) Jos tuo on se sama googlen juttu,jotka ovat kuvanneet kaikki kadut,niin meillä kanssa siihen jääty koukkuun! ;)Mut on niillä ollut iso homma kuvailla joka paikassa!;)

  VastaaPoista
 2. Komea talo! Täytyypä käydä googlen katuihin tutustumassa, en ole sitä vielä tehnyt.

  VastaaPoista
 3. Lapsuuden pyöräjahtuu-maisemiin, pelloille ja metsiin, oli noussut omakotitaloja :(

  VastaaPoista
 4. Minun lapsuuden kesämökki oli Helsingissä, ihana huvila Jollaksessa. Se ei ole enää suvussa, ja loppuaikoina lähimetsien sienimetsät kapenivat rivitalojen tieltä, jopa kaunis metsälampi täytettiin ja rakennettiin... Ehkä siksi hakeuduin asumaan niin kauas urbaanista touhuilusta kuin pääsin.
  Olen vähän rakastunut tuohon teidän möksään, se on ihana. Teette kulttuuritekoa säilyttämällä sen, ja samalla olemalla yliremppaamatta. Hyvä te!
  Pittääpä käydä tuolla Kuukkelissa katsomassa katunäkymiä, en ole vielä kerennyt, vaikka se tapetilla on paljon ollut. Enpä usko että mun talo siellä näkyy, kun ei ole kadunnimiäkään täällä tuulisella saarella!

  VastaaPoista
 5. Koukkuun todellakin jää. Tosin minä en tiennyt koko katunäkymähommista ennenkuin armas veljeni soitti ja sanoi, että käys katsomassa torppanne. Talomme näyttää hyvältä ja piha on vehreä. Mutta! Talon emäntä eli allekirjoittanut ' kikkailee' bikinit päällä pihalla. Synnytyksestä aikaa sen verran, että massu roikkuu vielä jonkin verran :D Kamalaa mä olen puolialastomana netissä! heh..

  VastaaPoista