sunnuntai 2. toukokuuta 2010

Kiuruja ja päästäisiä.

Tänä aamuna sain heiteltyä tapettia tuohon eteiseen, ja siitä tuli ihan kiva. Päädyin siis tuohon Kiurujen yöhön. Puuttuu toki vielä vähän listoja lattiasta ja oven ympäriltä.


Kattoon olisi tarkoitus laittaa tämä kipsinen rosetti, joka mulla oli laatikon kätköissä valmiiksi, ja tuo värisävy sattuu olemaan ihan passeli tähän huoneeseen. Pojan kummisetä on tuon itse tehnyt ja maalannut, mulla on möksällä tarkotus laittaa kaikkiin huoneisiin rosetit, paitsi tupaan.

Lennon -kissa oli viikonlopun ajan todella ahkera metsästäjä, päästäisiä siirtyi ajasta ikuisuuteen ainakin 7 tai 8. Ja auliisti hän jakoi saalista meille muillekkin, eli roudasi siimahännät sisään, heti kun silmä vältti. Mä en niinkään osaa arvostaa tätä anteliaisuutta.

7 kommenttia:

 1. Aivan mieletön talo teillä! Tuo tapetti on mahtava!
  Pitää tulla myöhemmin ajan kanssa lueskelemaan, nyt on siivous kesken :)
  Mukavaa sunnuntaita!

  VastaaPoista
 2. Minustakin tuo tapetti on mahtava. Ja miten hienosti rosetti sopiikaan väreihin.

  VastaaPoista
 3. Voi mitä ihanuuksia täältä löysinkään!!! Ihania kuvia!

  VastaaPoista
 4. Mutta onhan se hienoa että Lennon pitää teidät ihymiset kunnon sapuskoissa! Tuossa Kiurujen yössä on mielestäni ihana väri, se tummempikin sininen on hieno, vaan jotenkin niin kauhean voimakas ja silmillehyppivä. Talostanne tulee (ja on jo) mahdottoman hiaaano.

  VastaaPoista
 5. Tapetti näyttää hienolta, rosetti myös! Sinulla on myös aika vinkeät tikkaat tuossa pihalla, hienosti olet ne hyödyntänyt.

  VastaaPoista
 6. Todella upea rosetti! Rakastan vanhaa, patinaa ja rappioromantiikkaa. Katso jos kiinnostaa blogistani kirja Ajan patinaa. Se löytyy hakukooneen avulla, kun laitat siihen vain kirjan nimen. Talo ei näytä kovin rappiolliselta...;-)

  VastaaPoista
 7. Minunkin pitäisi saada tuommoset tikkaat kuin sulla on, annoin jo miehelleni tehtäväksi etsiä, kun on peukalo hällä keskellä kämmentä noissa puuhommissa.:)

  VastaaPoista