tiistai 18. toukokuuta 2010

Laiskottelu viikonloppu

Aina ei vaan jaksa pakertaa. Eli viikonloppuna päätin että ei remonttia. Kasvimaan sain kyllä vihdoinkin käännettyä (mihin kummaan mä olen piilottanut ostamani siemenet???!?!?!), ja yhdet tikkaat maalattua, puita päätin kärrätä vähintään kymmenen kottikärryllistä, mutta tyydyin viiteen. Eli suhteellisen rentouttava viikonloppu. Ja ihanan lämmin. Käytiin myös kalassa, ja ilman saalista jäätiin. Kesäkukkia piti tietty saada vähän lisää. Joka ikinen kevät mä päätän että en osta kesäkukkia, vaan satsaan perennoihin. Mutta aina niitä on nurkat pullollaan, ja oikeesti se on ihan tyhmää, kun ei olla mökillä kun viikonloppuisin, jää nuo kasteluhommat vähän huonoon hoitoon näin arkena. Möksältä kotiin matkalla piipahdettiin pannarilla Metsäkylän navetan leivintuvassa ja Aulangon näkötornilla ihailemassa kauniita maisemia.

7 kommenttia:

 1. WAU, mitä kuvia <3<3 Ihanaa, suomi on sitten KAUNIS maa. Ihana tunnelma.

  VastaaPoista
 2. Juu, niin hienoo on, että on suuri ihme jos joku täältä suvella jonnekin pois kaipaa. Suomen suvi on aina suloinen, sataa tai paistaa. Mikä sen suloisempaa kuin lämmin suvisade: puutarha tykkää ja hiukset myös, uiminenkin sateessa on ihan ok ja kuitenkin se aurinko paistaa ihan riittävästi. En lähde täältä omalta kotisaarelta enää minnekään suvella!

  VastaaPoista
 3. Kaunista! Upeat maisemat! Hienoja kuvia!!

  VastaaPoista
 4. Juuri tänään katselin kun ilta-aurinko osui vastapäätä, laitumen toisella puolen oleviin koivuihin. Ne kasvavat tummaa mäntymetsää vasten. Valkoiset rungot hohtivat, ja vastapuhjenneet lehdet kuorruttivat koivujen latvukset suloisiksi kuin morsiamet.

  VastaaPoista
 5. Ei tosiaankaan aina jaksa eikä tartte pakertaa, vaan ottaa ihan levon ja virkistyksen kannalta. Ihania maisemia olet kuvannut.

  Sulla on aivan ihana tuo vanha kastelukannu, tahtoo samanlaisen.

  En ole keksinyt minäkään säkkien käyttöä , ehkä jouluna jotain joulukuusen kanssa..

  VastaaPoista
 6. Kauniita kuvia, on siinä hienot maisemat katseltavana! Olipa uskomattoman hieno viikonloppu, tainnut yks sun toinenkin ottaa rennosti ja nauttia alkavasta kesästä.

  VastaaPoista