sunnuntai 9. toukokuuta 2010

Sitä sun tätä

Nuorimmaisen kanssa oltiin ihan kahdestaan möksällä, ja kaikkea pientä puuhasteltiin. Perjantaina istuttelin vähän orvokkeja.


Kuten kuvista näkyy, haravalla olis vähän töitä, mutta toisaalta, kaipa sitä voi odotella että ruoho alkaa kasvamaan, ja lehdet silppuuntuvat ruohonleikkurin avustuksella. Mitä sitä turhaan itteensä rasittamaan.

Viime kesänä pelastin Juhannuskokko -kasasta vanhan rukin, joka oli aika järkyttävän näköinen, koska joku oli päättänyt maalata sen hopean värisellä maalilla. Nytpä tartuin maalisutiin ja vetäsin sen valkoiseksi, kun ei into riittänyt siihen että olisin sen hopean raapinut irti. Ihan kiva koriste siitä tuli valkosenakin. Möksältä löytynyt vanha puinen silityslauta kaipasi uutta kangasta päällensä, ja sellasenhan se sai, ja sekin on mun mielestä nyt kiva!Sitten viriteltiin vähän perhekuvia seinälle, mutta koska se oli aika suunnitelematonta touhua, siitä tuli vähän epämääräinen kyhäelmä. Mutta olkoot, ainakin toistaiseksi.


Ja liikuttavan äipänpäivä -kortinkin sain, jossa mut on arvioitu 8 vuotta todellisuutta nuoremmaksi. En loukkaantunut. 


9 kommenttia:

 1. Ihania kuvia! Kauniita! Ja tuosta rukista tuli upea, valkoisen maalin taika ei koskaan petä! :) Söpö kortti ja eihän se iän alakanttiin veikkaaminen ole koskaan haitaksi. ;) Ihanaa äitienpäivää Sinulle!

  VastaaPoista
 2. Ihanat kuvat ja kukkaistukset.

  Mukavaa Äitienpäivän jatkoa!

  VastaaPoista
 3. Luin vasta nyt sun profiilia ja totesin tuon puuveneen...Me olemme entisiä intohimoisia veneilijöitä, mutta 13 metriä pitkä ja 10 tonnia painava rautapaatti osoittautui ylivoimaiseksi. Haaveilemme puuveneestä...

  VastaaPoista
 4. Viimeinkin löysin blogiisi. Olet ollut lukijani jo kauan, mutta lukijalootan kuvasta ei näy blogisi nimeä. Sama juttu on monella muullakin.

  Ihania kuvia! Rukki tuli hienoksi valkoisena. Ollut hopeanvärinen - uskomatonta.
  Punainen polkupyörä on tosi upea kukkineen ja lyhtyineen.
  Mukavan näköistä teillä siellä "möksällä".

  Hyvää äitienpäivän iltaa!

  VastaaPoista
 5. Voi, kun eksyinkin taas suloiseen blogiin.
  Valtavan kauniita ehostettuja juttuja. On aina yhtä mahtavaa nähdä, mitä kunnostus saa aikaan. UPEA tuo oikea reki pihalla.
  Vanha fillarikin tosi kiva;)

  VastaaPoista
 6. Onpa muuten kiva huomata että on joku muukin, joka ei jaksa haravoida. En minäkään. Maalla se tuntuu jotenkin oudolta touhulta, vaikka monet (mökkeilevät) naapurit sitä harrastavatkin. Vaikka muuten vaikutat ihan suorastaan tehopakkaukselta!

  VastaaPoista
 7. Voi Hank! Aivan ihana!!!!!

  Tää tässä nyt nousi päällimmäiseksi vaikka ihania on nuo sunkin aikaansaannokset :)

  VastaaPoista
 8. Hopeanvärinen rukki, aika erikoista=) Tuli tosi kaunis valkoisena. Kaunis vanha pyörä=)

  VastaaPoista
 9. Aivan ihania juttuja löytyi blogistasi, niinkuin esimerkiksi tuo reki! Kerrassaan hurmaava!
  Näiden innoittama liityin lukijaksi :)

  VastaaPoista